ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Diagnostic gresit


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua. Numele meu este Bogdan, am lucrat la pompieri in Focsani. In urma unui incendiu da proportii am inceput sa am unele crize de pierdere de cunostinta. Am fost trimis imediat la tot felul de analize de medicul unitatii, mai exact pe la spitalele ce tin de Ministerul Administratiei si Internelor. Am intret pana la urma intr-o comisie medicala cara m-a clasat inapt cu diagnosticul de "Epilepsie simptomatica" . De cand ma stiu nu am avut niciodata nici o criza de epilepsie, iar de cand am fost pensionat au trecut 5 ani fara sa urmez tratament de epilepsie si fara sa mai am nici o criza. Acum, am vorbit cu anumiti doctori si concluzia la care au ajuns este ca nu a fost decat o intoxicatie cu monoxid de carbon severa si nu ar fi trebuit sa ma claseze.
INTREBARE 1 - Ce pot face sa demosnstrez ca diagnosticul a fost gresit de la inceput si NU ca m-am vindecat pe parcurs?
INTREBARE 2 - Daca demonstrez ca totul a fot o greseala medicala, in mod normal nu as avea dreptul sa ma intorc la locul de munca la postul ocupat?
INTREBARE 3 - As avea sanse sa castig in instanta?

Astept raspuns. MULTUMESC DIN SUFLET!!!

Ciumeg 18
 User  Ciumeg 18
a intrebat la 13 Feb. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [2] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 13 Feb. 2013
Va pot spune ca nu este nicaieri prevazuta obligatia angajatorului de a va reprimi pe post odata ce a fost emisa o decizie de pensionare. Doar daca instanta de judecata decide ca acea decizie nu a fost corecta si este anulata, dispunand astfel reincadrarea pe post, dar nu este obligatoriu sa se intample asa.

Nu stiu cum ati putea dovedi resala medicala, cel mai bine ar fi sa vorbiti si cu un avocat ca sa va spuna cu ce fel de documente si unde v-ati putea prezenta.

Alte intrebari despre Sanatate si Securitate in Munca

TOP RASPUNSURI 2024