ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Angajare


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna seara.Am o verisoara care a inceput serviciul si nu a stiut ca trebuie sa anunte la indemnizatie crestere copil,adadar a mers 7 luni de zile a luat si salariu si indemnizatie.Nu a restituit nici un ban inapoi.Deci unde se vede ca incepi serviciul?Si eu sunt in aceeasi situatie.Incep serviciul dar nu ma intorc la acelasi loc de munca .Firma unde am lucrat nu mai ma primeste ptr ca am avut contract pe perioada determinata de 2ani si mi-a expirat pana sa nasc .Mi-a trimis acasa decizia de incetare contract(colaborare).Acum ma angajez la o alta firma care au depus contractele de munca la ITM Bucuresti sau Brasov.Indemnizatia o am pe Pitesti asa ca cum pot vedea ei de la Bucuresti ca am eu indemnizatie la Pitesti?In concluzie vreau sa va zic ca se poate merge si cu salariu si cu indemnizatie.Ce parere aveti?

Ungureanu Iulia
 User  Ungureanu Iulia
a intrebat la 30 Mai. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

3 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns userului Ungureanu Iulia la 18 Iun. 2013
Cu multa placere, ma bucur ca va sunt utile :).

Daca nu a primit inca nicio instiintare, nu are de ce sa isi faca probleme. Cand o va primi, de la acel moment va vedea ce trebuie facut. Pentru ca in acel document apar atat sume de plata cat si termene, conditii etc.

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ungureanu Iulia
 User Ungureanu Iulia
a raspuns userului Ioana Popa la 18 Iun. 2013
Buna ziua.Multumesc ptr ajutor si ptr raspunsurile date.Eu am anuntat unde trebuie ,de fel sunt cam fricoasa si nu vreau sa risc,insa verisoara mea despre care v-am spus nu a returnat nici un ban pana acum si au trecut 2 ani.

O zii buna va doresc.

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 18 Iun. 2013
Se va vedea in evidenta ANAF si ulterior se va comunica si celor de la Serviciul de Asistenta Sociala sau Primariei si se va emite o decizie de impunere, prin care va trebui sa restituie sumele respective. In mod normal ar fi trebuit sa anunte in 15 zile de la data aparitiei modificarii, dar cum acest lucru nu s-a intamplat ea a incasat niste sume in mod incorect si va trebui sa le returneze. Acelasi lucru si pt dvs. Anuntati in 15 zile la institutia care va plateste indemnizatia cum ca v-ati intors la lucru mai devreme.

Alte intrebari despre Angajare

Expertii nostri
violeta Georgescu
G Stancu Radu Anton Gratiela Petrescu Viviana Serni George Andreescu adriana iancu
TOP RASPUNSURI 2024