ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

angajare


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua, am o simpla intrebare: Am fost la ITM sa ma interesez de angajarea mea mi s-a raspuns ca da, sunt angajat. Dar eu nu am semnat nici un contract de angajare, absolut nimic si sunt foarte nedumerit! Se poate intampla ceva, sau se poate face ceva? Va multumesc!

Adaugata in: Angajare Angajare
Gabriel Mosor
 User  Gabriel Mosor
a intrebat la 09 Ian. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 09 Ian. 2014
Probabil angajatorul a operat in Revisal elementele contractului de munca, dar cat timp nu ati semnat un astfel de document, din punct de vedere legal nu sunteti salariat al unitatii respective, cel putin nu legal. Daca prestati activitate dependenta pentru care sunteti remunerat, in lipsa unui contract individual de munca, se considera munca la negru pentru care sunt sanctionate ambele parti, angajat si angajator. Depuneti o plangere la ITM totusi ca sa vi se regleze situatia, daca nu reusiti sa clarificati cu angajatorul pe cale amiabila. Foarte multi angajatori au abordat gresit utilizarea programului Revisal ajungand astfel sa aiba un numar de salariati fara contracte la niveul unitatii. Incheierea lui in forma scrisa este obligatorie conform Codului muncii republciat si fiecare parte va detine cate un exemplar original semnat de ambele.

Alte intrebari despre Angajare

TOP RASPUNSURI 2024