ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Ce tip de contract trebuie folosit ?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua ,

Am ointrebare ceva mai delicata si poare gasesc aici o solutie sau cel putin o indrumare : Doresc sa angajez un grup de elevi ( 16 ani ) sa planteze in fata scolii cate un pom. Imi trebuie o forma de contract prin care noi ca firma sa-i angajam timp de 1 ora ( si nu mai mult ) si sa-i putem plati pentru aceasta activitate. Contractele vreau sa fie individuale , si vream sa platim pentru ei CAS , CASS ..... tot . Contractul de zilier nu este potrivit din cauza neplatii CAS si nu-l putem folosi . Din cauza proiectului suntem obligati ca angajatii sa plateasca CAS ! Exista vre-o solutie ?


Multumesc

Adaugata in: Angajare
Marius Dinca
 User  Marius Dinca
a intrebat la 10 Iun. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 20 Iun. 2013
Da, exista. Incheiati contracte individuale de munca cu timp partial si stabiliti un salariu raportat la numarul de ore. Daca ii angajati doar pe durata vacantei de vara puteti beneficia si de ajutor din partea statului. (Legea 72/2007 actualizata)

Art. 1
Angajatorul care ?ncadrează ?n muncă elevi şi studenţi pe perioada vacanţelor beneficiază de un stimulent financiar lunar egal cu 50% din salariul minim brut pe ţară garantat ?n plată, pentru fiecare elev şi student.

Art. 2
Stimulentul financiar se acordă la cererea angajatorului din bugetul asigurărilor pentru şomaj.

Art. 3
Perioada maximă de acordare a stimulentului financiar prevăzut la art. 1 este de 60 de zile lucrătoare ?ntr-un an calendaristic.

Art. 4
Diferenţa dintre stimulentul financiar lunar acordat conform art. 1 şi salariul realizat se suportă de către angajator din fonduri proprii.

Alte intrebari despre Angajare

TOP RASPUNSURI 2024