ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

contract


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua. Viitorul meu sot lucreaza la o firma si as vrea sa ma duc si sa stau cu el sa invat meseria undeva cam 6 luni dar apare problema contractului. Stiti cumva ce fel de contract sa imi faca fara ca firma sa plateasca ceva la stat; ar fi posibil un contract de voluntariat? Firma nu e din domeniul public, e o firma din cadrul santierului naval si au controale periodice; nu vreau sa aibe de suferit firma. Eu as vrea sa stau cam 6 luni sa invat; imi puteti spune ce fel de contract trebuie sa inchei? Va multumesc.

Adaugata in: Angajare Inginerie
Ana Maria Birsa
 User  Ana Maria Birsa
a intrebat la 18 Iul. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 18 Iul. 2012
Pentru contractul de voluntariat e bine sa se poata face dovada ca incheierea lui nu are ca scop evitarea unui contract de munca sau de alt tip si nu sunteti remunerata in nici un fel. Se poate incheia si un contract de ucenicie daca doriti sa invatati si firma este de acord sa incheie un astfel de cotract. Insa in afara celui de voluntariat sau a contractelor incheiate cu un PFA, nu exista alte contracte prin care angajatorul sa nu fie nevoit sa plateasca taxe la stat. In cazul dvs insa angajatorul este principalul actor care trebuie sa isi dea acordul in astfel de situatii.

Alte intrebari despre Angajare

TOP RASPUNSURI 2024