ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Este facuta corect incadrarea, conform vechimi?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Sunt incadrata cu 1290 lei pe post de inspector debutant la consiliul local.Am 27 ani vechime din care 7 ani ca si functionar public.Vechimea nu se ia in considerare la acest tip de incadrare?

Gabriela Neagu
 User  Gabriela Neagu
a intrebat la 05 Iul. 2016
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 06 Iul. 2016
Incepand cu anul 2010, potrivit Legii cadru 330/2009, salariile de baza personalului platit din fonduri publice include sporul de vechime in munca, in cuantumul avut in luna decembrie 2009.
Incepand cu intrarea in vigoare a Legii -cadru 284/2010 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice, sporul de vechime nu mai este reglementat.
Potrivit art 11 din Legea 284/2010, personalul platit din fonduri publice, beneficiaza, in functie de vechimea in munca de majorari ale salariului de baza prin acordarea de clasele de salarizare suplimentare.
Daca nivelul salariului de baza, cumulat cu sporurile este mai mare sau egal cu salariul minim brut pe tara garantat in plata, angajatorul are obligatia sa garanteze in plata salariatului respectiv un cuantum cel putin egal cu nivelul salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata, conditie indeplinita deja.

Alte intrebari despre Angajare

TOP RASPUNSURI 2024