ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

functie COR-angajare


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua!
Imi puteti spune care ar fi denumirea COR pentru functia de montator mobila? Aceasta functie poate fi asimilata functiei Confectioner-asamblor articole din lemn cor 821905?
Este necesara o calificare speciala pentru aceasta functie? Potentialul salariat nu poate fi angajat in aceasta functie daca nu are calificarea de montator mobila care ar fi calificarea necesara?
Va multumesc!

Adaugata in: Angajare
I M
 User  I M
a intrebat la 16 Mar. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

3 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns userului I M la 19 Mar. 2012
Am reluat din nou lista nomenclatorului, confruntand-o si cu cea cuprinsa in programul Revisal cu toate modificarile la zi si solutia pe care am identificat-o este urmatoarea: in nomenclator pozitia de Confectioner- asamblator articole din lemn se regaseste sub codul 752206 dar si sub codul 821906. In primul caz, persoana incadrata trebuie sa detina calificare, insa in cazul codului 821906 nu este necesara. Astfel ca incadrarea poate fi facuta pe pozitia Confectioner- asamblator articole din lemn dar cu codul 821906, dar fiind faptul ca salariatul in cauza nu detine o calificare in acest domeniu.

La modul general, daca in COR sunt prevazute anumite nivele de studii sau certificare pentru ocuparea pozitiei, aceste nivele trebuie indeplinite si respectate la momentul incadrarii.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
I M
 User I M
a raspuns userului Ioana Popa la 19 Mar. 2012
Daca salariatul nu are calificarea respectiva, nu poate fi incadrat in functia de confectioner-asamblator articole din lemn desi asta este ceea ce stie sa faca si va face la serviciu ?
Va fi incadrat numai conform diplomelor sau calificarilor pe care le are, desi in realitate va face altceva?
Va multumesc!
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [2] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 16 Mar. 2012
In codul COR pozitia de Confectioner- asamblator articole din lemn se regaseste sub codul 752206. Poate fi incadrata si ca tamplar universal - cod 752201, in cazul in care nu se ocupa numai de montarea mobilierului. In ambele cazuri este necesara calificarea in domeniu. Cursul care sa ii permita salariatului sa desfasoare activitate pe unul din aceste posturi ar fi cel de tamplar universal.

Alte intrebari despre Angajare

TOP RASPUNSURI 2024