ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Organizare evenimente,Angajare


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Cum as putea angaja personalul necesar desfasurarii activitatii, firma se ocupa de organizarea de evenimente ( furnizarea personalului necesar pentru servire ( ospatari, barmani ) fara a intocmi CIM avand in vedere ca numarul de personal difera de la un eveniment la altul (azi e nevioe de 50 de ospatari iar saptama urmatoare doar de 5)
Ar trebui sa intocmesc CIM conform art. 1 lit. b? numai ca activitatea firmei nu se dezvolta neaparat ci numarul personalului necesar difera in functie de eveniment (de ex.: azi avem o nunta de 220 persoane pentru servirea carora avem nevoie de 30 ospatari si 2 barmani, urmatoarea saptamana avem un botez de 80 persoane pentru servirea carora avem nevoie de 6 ospatari si un barman, dupa inca o saptamana avem 3 nunti si cate 150 persoane fiecare pentru servirea carora este necesar un numar de 50 ospatari si 4 barmani s.a.m.d.)
Mentionez ca ospatarii si barmanii difera ca si persoane de la un eveniment la altul si pot exista perioade (posturile de peste an) cand nu sunt evenimente deloc.
Revin si intreb care este forma de colaborare/angajare?

Adaugata in: Angajare
Laurentiu Costea
 User  Laurentiu Costea
a intrebat la 04 Mar. 2016
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 04 Mar. 2016
Puteti apela la un agent de munca temporara atunci cand doriti executarea unei sarcini precise si cu caracter temporar.
Agentul de munca temporara este persoana juridica autorizata de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, care incheie contracte de munca temporara cu salariati temporari, pentru a-i pune la dispozitia utilizatorului, pentru a lucra pe perioada stabilita de contractul de punere la dispozitie sub supravegherea si conducerea acestuia. Conditiile de functionare a agentului de munca temporara, precum si procedura de autorizare sunt stabilite prin hotarare a Guvernului.
Salariatul temporar este persoana care a incheiat un contract de munca temporara cu un agent de munca temporara, in vederea punerii sale la dispozitia unui utilizator pentru a lucra temporar sub supravegherea si conducerea acestuia din urma.
Astfel, intre dumneavoastra, ca utilizator si agentul de munca temporara se va incheia un contract de punere la dispozitie, in forma scrisa.

Alte intrebari despre Angajare

TOP RASPUNSURI 2024