ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

2 CIM succesive cu perioada determinata


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,

S-a semnat un CIM cu prima zi de lucru de 03.07.2012 pe o perioada de 3 luni de zile, urmand ca ultima zi de lucru sa fie 03.10.2012. Administratorul societatii a dorit prelungirea acestuia incepand cu data de 04.10.2012 pe inca 3 luni de zile, respectiv 04.01.2013. Spuneti-mi, va rog, daca este corect ca cele 2 CIM-uri pe perioada determinata sa fie succesive, fara a exista o perioada de intrerupere intre ele. Totodata, specificati de cate ori pot incheia CIM-uri cu perioada determinata intr-un interval de timp (si de cat sa fie acesta) si la ce perioada intre ele.

Va multumesc.

Adaugata in: Contract de munca
Ccmj Ccmj
 User  Ccmj Ccmj
a intrebat la 25 Oct. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 25 Oct. 2012
In cazul de fata inteleg ca este vorba de o prelungire, deci incheierea unui act aditional la CIM deja existent si nu a doua CIM-uri diferite. Caz in care nu vorbim de 2 CIM-uri ci de unul singur, prelungit prin act aditional. In interiorul celor 36 de luni prevazute de lege CIM poate fi prelungit prin act aditional de oricate ori se doreste, cu conditia ca acele acte sa fie intocmite cel tarziu in utilma zi lucratoare a salariatului.

Contractele de munca succesive sunt acele contracte pe perioada determinata incheiate la interval de 3 luni, durata maxima a fiecaruia dintre ei fiind 12 luni.

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024