ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

CIC


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Cum se procedeaza in urmatorul caz:
O salariata are contractul suspendat pt CIC din 14.10.2010-14.10.2012. In data de 02.10.2012 copilul implineste 2 ani dar de la Directia muncii au indrumat-o sa intre maine in concediu medical pana ce se naste al doilea coplil sa nu aiba intrerupere si apoi sa beneficieze se incontinuare CIC pt al doilea copil.
Va rog sa imi spuneti in acest caz cum se procedeaza si ce trebuie sa faca firma? Contractul ramane suspendat pe toata perioada aceasta pana se naste al doilea copil? Ce se intampla cu acest concediu medical?

Adaugata in: Contract de munca
Claudia Hodis
 User  Claudia Hodis
a intrebat la 01 Oct. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 01 Oct. 2012
Nu este in regula acea suspendare. Concediul ar trebui sa fie acordat pana pe dta de 2 octombrie inclusiv, si nu pana pe data de 14. V-am mentionat acest detaliu si anterior, Concediul inceteaza in ziua imediat urmatoare implinirii varstei de 2 ani si nu mai tarziu. Modificati in Revisal acea suspendare, cu o adresa catre ITM prin care sa sesizati eroarea.

Angajata trebuie sa revina la lucru si apoi sa intre in maternitate, iar ulterior in CIC. Daca nasterea are loc dupa data de 2 octombrie. Dupa reluarea activitatii poate intra direct in medical si apoi in CIC. Daca nasterea are loc in timpul primului CIC ea poate intra direct in al doilea CIC, dupa terminarea primului.

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024