ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Contract de munca


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Sunt angajata cu norma intreaga la un spital si lucrez cu 2ore/zi la un CMI.La acest CMI sunt angajata din 18.09. 2006,am primit un contract individul de munca pe care l-am semnat (are stampila ITM). In 30.01. 2008 am primit un act aditional cu majorarea salariului,iar in 02.06.2011 am primit o adeverinta in care mi se specifica ca sunt incadrata cu 2 ore/zi cu un alt nr.de contract si incepand cu data de 04.05.2009 si pana la data cand se abroga dispozitiile Decretului nr.92/1976,privind carnetul de munca.
Nu am primit nici un act privind intreruperea activitatii mele la acest CMI. Cum pot sa aflu daca am continuitate sau intrerupere in perioada 2008 - 2009.Sa ma adresez la ITM?

Adaugata in: Contract de munca
Viorel Roman
 User  Viorel Roman
a intrebat la 15 Feb. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

3 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns userului VIOREL ROMAN la 15 Feb. 2013
Daca figurati cu un alt contract diferit de cel semant initial si pe care stiti sigur ca nu l-ati semant dvs. atunci seseizati ITM si adresati-va instantei cu o plangere pentru uz de fals. Conttractul putea fi incetat eventual de drept sau prin concediere, dar si intr-un caz si in celalalt angajatorul trebuia sa va instiinteze, prin notificare sau / si decizie de incetare.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Viorel Roman
 User Viorel Roman
a raspuns userului Ioana Popa la 15 Feb. 2013
Perioada 2008-2009 nu se regaseste in nici un act pe care eu l-am primit de la acest CMI, nu am avut concediu fara plata si am lucrat in toata aceasta perioada.De ce am un alt contract de munca incheiat in 2009 pe care eu nu l-am semnat, nu am fost informata ca mi s-ar fi desfacut contractul de munca initial.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 15 Feb. 2013
Nu inteleg despre ce fel de intrerupere este vorba, nu apare nimic in relatare despre o peroada de intrerupere, ci numai intrebarea. Daca ati avut concediu fara plata, el a fost acordat in baza unei cereri si apare in cartea de munca in mod normal. Daca nu ati lucrat in acel interval de timp, atunci nu vad ce act ar trebui sa va dea angajatorul. Puteti fi un pic mai explicit?

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024