ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Contract de muncă


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Vă rog să-mi spuneţi unde se operează în Revisal un CIM care încetează de drept la data de 31.08.2013 ( în Contracte-Încetare sau în altă parte)?

Avem un cadru didactic care a avut doi ani la rând detaşare la o altă unitate şcolară şi anul acesta a reuşit să se transfere la unitatea respectivă începând cu data de 1 septembrie 2013. Ce operaţii se fac în Revisal în această situaţie şi până la ce dată.

Vă mulţumesc şi multă sănătate vă doresc.

Adaugata in: Contract de munca
Doina Canta
 User  Doina Canta
a intrebat la 02 Sep. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

3 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns userului Doina Canta la 15 Sep. 2014
Trebuia incheiat un CIM nou intre dvs si doamna respectiva, inainte ca ea sa inceapa activitatea la scoala dvs si operat tot atunci in Revisal. Altfel nu va putea lucra pe postul pe care tocmai la castigat. Din pacate insa nu ati respectat termenul de operare in Revisal si probabil nici de incheiere a CIM.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Doina Canta
 User Doina Canta
a raspuns userului Ioana Popa la 04 Sep. 2013
Nu m-am lămurit ?n legătură cu operarea ?n Revisal dacă se opereză sau nu. Doamna a obţinut un post permanent la şcoala respectivă, i se va ?ncheia un CIM cu data de 01.09.2013 la noua şcoală, nu doreşte să realizeze cumul de funcţii fiind ?n alt judeţ, dar la noi la şcoală doamna are detaşare ?n Revisal p?nă la 31.08.2013, de aceea am ?ntrebat dacă trebuie să operez ?n Revisal.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 02 Sep. 2013
Orice Incetare a CIM se opereaza in rubrica Contracte-Incetare. Aveti in programul Revisal si o rubrica de explicatii, cum anume se opereaza in program. Va puteti folosi de ea.

Notiunea de transfer nu mai exista de ceva vreme, numai in randul functionarilor publici se mai practica. Ceea ce inseamna ca daca a obtinut un post permanent la scoala in cauza ar trebui sa incheie un CIM cu ei, iar daca nu doreste sa realizeze cumul de functii, pastrand si functia actuala, poate inceta raportul de munca actual, prin demisie sau acordul partilor, dat fiind faptul ca initiativa ii apartine lui.

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024