ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

contract munca nerespectat,recomandari


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


am fost recrutat de o firma din bucuresti X, sa prestez munca detasata in olanda ,unde am fost inchiriat la alta firma HTC,in domeniul constructiilor metalice ,,dar firma nu-si respecta datoriile salariale prin neplata salariului minim in tara ,mentionez ca am 5 luni lucrate la ei . salariul detasarii in euro ,ne este platit cu intarziere .cui ma pot adresa ,ptr ca nu stiu daca firma ,cred sigur nu plateste contributiile salariale datorate statului. in situatia mea sunt mai multe persoane ,care sunt tinute,fara a munci 5 saptamani decat cu bani de mancare.contractele sunt in alb ,obligandu-i sa semneze in olanda acest contract ,stiind ca nu pot pleca de acolo.

Adaugata in: Contract de munca
Ghita Lazar
 User  Ghita Lazar
a intrebat la 06 Nov. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 06 Nov. 2014
Puteti reveni din perioada detasare atat timp cat angajatorul nu isi respecta obligatiile conform legii si contractului de munca pe care l-ati semnat.

Totodata, daca nu vi se acorda drepturi salariale asa cum apar in document si la datele mentionate de catre firma din Olanda, angajatorul care v-a detasat ar trebui sa ia toate masurile astfel incat sa fie respectate toate aceste obligatii salariale. In caz contrar, puteti depune chiar plangere in instanta de judecata.

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024