ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

contract pe perioada determinata , maternitate


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


eu am inceput sa lucrez de la data de 10.09.2011 si am stat pana la data de 11.02.2013, iar de pe data de 18.02.2013 am inceput un alt contract de munca care a durat pana pe data de 1.07.2013..aceste doua servicii au fost cu program de 8 ore.IAR DE PE 16.07.2013 am inceput un alt serviciu cu program de 6 ore/zi pe o perioada determinata de 1 an, cee ce inseamna ca indata se va termina .daca raman acum insarcinata ce se intampla, primesc indemnizatie? .Conteaza micile intreruperi dintre contracte in cazul unui concediu de maternitate? sau nu?
va multumesc !

Maria Maria
 User  Maria Maria
a intrebat la 20 Mai. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 21 Mai. 2014
Daca nu vi se prelungeste contractul de munca va trebui sa intrati in somaj ca sa aveti continuitate la acordarea concediului de crestere copil, altfel ramane o perioada descoperita dupa incetarea raportului de munca. Din somaj puteti intra in concediu medical daca este nevoie, prelungind somajul, apoi in concediu de maternitate si in crestere copil.

Conform OUG 111/2010 se iau in calcul la stabilirea celor 12 luni si fractiunile de luna daca acestea reprezinta minim jumatate din timpul lucrator din luna. Iar prin exceptie se iau in calcul maxim 3 fractiuni de lunca mai mici de jumatate. Astfel ca, in aprecierea mea, ar trebui sa nu aveti probleme in conditiile prezentate de mine.

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024