ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

contract perioada determinata


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna seara,
Abia la aceasta ora am reusit sa imi creez acest cont,si sper sa imi raspund la o intrebare,de care Sincer va spun,imi e frica de ce urmari are. O sa descriu Putin povestea si apoi va voi adresa intrebarea. Eu sunt insarcinata in doua luni si jum,Astazi mi sa reinnoit contractul de munca pe trei luni,pana pe 23 Feb 2015. La sf lunii Feb nu stiu ce se va intampla,Daca se va mai face o alta prelungire. Eu at trebui sa nasc in luna Iunie,Daca imi se va prelungi contractual eu cand voi intra in prenatal cum voi fim platita,cine ma va plati?

Adaugata in: Contract de munca
Catalina Croitoru
 User  Catalina Croitoru
a intrebat la 21 Nov. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 22 Nov. 2014
In situatia in care contractul de munca inceteaza inainte sa intrati in concediul de maternitate pentru sarcina si lauzie, sau chiar pe parcursul lui, indemnizatia medicala va fi platita de catre Casa de sanatate. Veti putea beneficia de acest drept chiar si in cazul incetarii contractului inaintea acordarii lui. OUG 158/2005 prevede ca aveti dreptul la conceidul de maternitate in cazul in care calitatea de asigurat inceteaza din motive neimputabile beneficiarei iar nasterea intervine in maxim 9 luni de la data incetarii acestei calitati.

Nu va faceti probleme in privinta concediului pentru maternitate, asadar. Probleme se pot ivi insa in cazul concedilui pentru crestere copil de pana la 2 ani. Daca in ultimele 12 luni anterioare datei nasterii copilului nu aveti venituri profesionale sau din categoria celor asimilate cf. art. 2 din OUG 111/2010, atunci veti pierde dreptul la concediu si indemnizatie crestere copil.

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024