ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Incheiere doua contracte de munca, pe norma intreaga, in acelasi timp, la stat


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Va rog sa ma ajuatati cu clarificarea urmatoarei spete: in momentul de fata sunt rezident, cu contract de munca full time la spital. In contract este specificat numarul de ore total de efectuat saptamanal (35 ore), nu si programul zilnic de lucru.Mentionez ca am detasare la facultate pe toata durata rezidentiatului.De fapt intreaga activitate practica/didactica are loc la facultate dupa o curricula avizata de ministerul sanatatii.Vreau sa ma angajez in paralel tot la stat, pe norma intreaga. Am inteles ca nu trebuie sa se suprapuna programul de lucru. Tinanad cont de faptul ca eu am detasare la facultate si ca in contractul de munca de la spital nu este specificat programul zilnic, credeti ca ar exista vreun impediment la incheierea celui de-al doilea contract de munca?
Va multumesc!

Andreea Popescu
 User  Andreea Popescu
a intrebat la 05 Iun. 2020
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Georgeta Ganea
 User Georgeta Ganea
a raspuns la intrebare la 14 Iun. 2020
Art. 35 din codul muncii republicat
(1) Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea.
(2) Fac exceptie de la prevederile alin. (1) situatiile in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.
Numai daca aveati doua contracte de munca la acelasi angajator atunci unul nu putea sa fie cu un timp de lucru mai mare de 4 ore ca pe total sa fie 12 ore de munca.Dat fiinca sunt doi angajatori va puteti pune de acord privind programul de munca astfel incat sa va realizati atributiile din fisa postului.

Alte intrebari despre Contract de munca

Expertii nostri
Ioana Popa
adriana iancu violeta Georgescu Viviana Serni Radu Anton George Andreescu Marius Ion
TOP RASPUNSURI 2024