ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Indemnizatie crestere copil si incetare contract individual de munca


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua!
Am urmatoarea situatie:o salariata a avut concediu fara plata in lun afebruarie 2013, a nascut in 05.01.2014 si acum, dupa depunerea dosarului pentru concediu crestere copil, i se spune ca nu va beneficia de aceasta indemnizatie pt. ca nu are stagiul de cotizare complet.
As dori sa stiu cum pot sa incetez acest contract individual de munca , pentru ca am transmis in Revisal suspendarea pentru concediu crestere copil, salariata nu va veni la serviciu si in concediu de crestere copil nu va putea ramane
Va multumesc !

Cu stima,
Vesa Cosmina

Adaugata in: Contract de munca
Cosmina Mezei
 User  Cosmina Mezei
a intrebat la 13 Mai. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 13 Mai. 2014
Daca a avut o luna de concediu fara plata, inseamna ca nu avea venituri realizate in cele 12 luni anterioare datei nasterii si nu ar fi trebuit sa ii aprobati cerera de CIC, pentru ca nu indeplinea conditiile de acordare.

Incetati suspendarea in Revisal si puteti discuta cu salariata sa vedeti daca doreste sa solicite concediu fara plata pentru nevoi personale, in conditiile inc are unitatea ii poate acorda un astfel de liber pe o perioada mai lunga de timp.

De incetat nu puteti inceta contractul de munca fara un temei legal. Daca nu se mai prezinta la lucru si nu doreste sa solcite incetarea, nefiindu-i, in acelasi timp, aprobata o altfel de plecare, se considera abatere disciplinara prin absentare neomtivata de la locul de munca, caz in care puteti declansa o cercetare si in urma ei sa dispuneti concedierea disciplinara, daca va fi cazul.

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024