ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

inregistrare cod caen gresit in revisal


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


buna ziua,

ce se poate face in situatia in care a fost transmis online in Revisal un CIM cu un cod Caen gresit si s-a observat greseala dupa 10 luni?am transmis corectia dar pentru perioada de 10 luni cu codul Caen gresit se mai poate face ceva?va multumesc!

Adaugata in: Contract de munca
Andreea Brazovan
 User  Andreea Brazovan
a intrebat la 06 Mai. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

4 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Andreea Brazovan
 User Andreea Brazovan
a raspuns userului Ioana Popa la 09 Mai. 2014
Sa va spun concret, in 23.04.2013 am facut angajarea cu CORul gresit...in program am introdus toate datele, de la nume, prenume, nr contract, salar, Cor, etc.( cu SAGA lucrez) iar salariul atunci era 800 lei, iar in martie 2014 cand am descoperit greseala de COR salariul este de 850(minimul), daca eu trec data la care se produc efectele modificarii 23.04.2013 si transmit Revisalul, pe langa noul COR se transmit si restul infomatiilor, nu?cum ar fi nume, prenume, contract nr. , salar, etc, sa nu cumva se modifice si salarul din 800 lei cat era in 2013( si era corect) in850 lei cat e in prezent.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns userului ANDREEA BRAZOVAN la 09 Mai. 2014
Nu treceti data cand ati introdus COR gresit, nu stiu ce incercati dvs. sa operati acolo. Corectati greseala aparuta si trecti data de la care se produc efectele ei.

Salariul nu se introduce el automat, nu stiu e operatii faceti si ce program folositi de fapt. Ati gresit in mod sigur la operare salariul, sau la corectie. Aveti grija ce si unde operati, nu ati trecut unde trebuie datele, probabil. COR e COR si salariul este salariu, nu se influenteaza unul pe altul cand operati modificari in Revisal. Decat daca eventual aveti o eroare tehnica, caz in care puteti lua legatura cu suportul tehnic, adresa lor o gasiti pe site-ul Inspectiei Muncii.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Andreea Brazovan
 User Andreea Brazovan
a raspuns userului Ioana Popa la 09 Mai. 2014
Am inteles ideea doar ca eu atunci cand am facut corectia, nu am trecut data de cand am introdus codul COR(am scris gresit, nu de CAEN era vorba ci de COR)gresit ci data cand am observat greseala,inseamna ca eu trebuie sa trimit din nou in Revisal cu data de cand am operat codul COR gresit, nu?
si alta problema este ca eu daca transmit acum corectia cu COR-ul corect nu se modifica si alte detalii?de exemplu cand am operat gresit CORul era un salar si acum este alt salar!
multumesc anticipat!
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 06 Mai. 2014
Daca ati corectat in Revisal si ati transmit registrul corectat atunci este in regula, corectia se aplica asurpa unui element introdus gresit. Ati corecta CAEN-ul operat initial gresit in Reivsal, dar asta nu inseamna ca pentru cele 6 luni aveti un alt CAEN conform Revisal. Este o eroare nu o schimbare prin acte noi.

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024