ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Inregistrare in REVISAL a unui CIM


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua!

Am incetat CIM pe perioada nedeterminata al unui salariat (art. 55, lit. b din Codul Muncii). Vreau sa-l reangajez, de data aceasta cu CIM pe perioada determinata, cu timp partial. Inregistrarea un REVISAL, cum trebuie s-o fac? Am incercat sa-l inregistrez ca pe un nou angajat, in sectiunea "inregistrare salariat", dar programul recunoaste CNP-ul si nu-mi da voie sa fac inregistrarea. Am intrat in "Operatii", si l-am inregistrat la "Modificari". I-am putut trece toate informatiile, mai putin data incetarii contractului. Asta desi am specificat ca este vorba despre un CIM pe o perioada determinata, cu timp partial de munca. As dori sa stiu cum trebuie sa procedez.

Va multumesc,
Gina Anghelache

Gina Anghelache
 User  Gina Anghelache
a intrebat la 02 Iun. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns userului Ioana Popa la 02 Iun. 2014
Data incetarii o treceti la contractul anterior, mergeti tot asa la contracte si acolo aveti o rubrica pentru incetari. Programul este destul de simplu trebuie doar sa fiti atenta la optiunile din cuprinsul lui. Aveti si un tutorial in program, sau specificatiile tehnice de pe site-ul Inspectiei muncii, pentru completarea elementelor in program.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 02 Iun. 2014
Pai nu il inregistrati ca pe un nou angajat, nu este corect asa. Ati procedat gresit, din pacate, sa nu aveti probleme cu ITM. Nu aveti nicio modificare in cazul de fata ca sa puteti opera acest lucru in Revisal.

Introduceti doar contrctul de munca. Mergeti la "Contracte" - "Inregistrate Contract" - selectati numele salariatului in cauza, si apoi introducetei elementelor noului contract.

Unde ati operat modificarile reveniti si readuceti-le la forma lor anterioara, nu ati procedat corect, diupa cum spuneam si sanse sa aveti probleme la un control sunt destule. Pentru ca apar informatii eronate, modificare fara temei si asupra unui contract deja incetat.

Alte intrebari despre Contract de munca

Expertii nostri
violeta Georgescu
G Stancu Marius Ion Ioana Popa Viviana Serni Radu Anton Gratiela Petrescu
TOP RASPUNSURI 2024