ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Intoarcere din CIC - incadrare pe o alte functie


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,

In luna iulie trebuie sa revin la serviciu dupa CIC 1 an, actualmente in locul meu fiind angajata o alta persoana cu contract pe perioada determinata 1 an.

Am fost chemata la serviciu si mi s-au adus la cunostinta urmaroarele lucruri:
- angajatorul m-a informat ca din considerente bugetare nu au mai bugetat masina pe pozitia mea, lasandu-ma astfel fara masina de la serviciu
- mi-au propus o alta functie pe perioada determinata 1 an in locul altei colege care va intra in CIC, pe aceasta functie existand masina de servici, iar colegei care a ramas pe pozitia mea sa-i prelungeasca contractul pe perioada determinata inca 1 an.

De mentionat faptul ca m-au intrebat daca sunt de acord sa accept aceasta pozitie (ca este bine pentru dezvoltarea mea personala si alte lucruri de genul acesta), dar si ca, compania are mare nevoie ca eu sa accept acest post pe perioada determinata, iar daca nu dau rezultate ma pot intoarce oricand pe pozitia mea.

Intrebarile mele sunt urmatoarele:
- la reluarea activitatii au voie din punct de vedere legal sa-mi suspende masina si sa-mi ofere alt post?
- in cazul in care eu accept noul post doar pe perioada de 1 an pana cand se va intoarce colega mea din CIC, ce se va intampla pe urma cu postul meu detinut anterior/cu mine? Ma pot intoarce pe pozitia mea anterioara asa cum mi-a comunicat angajatorul si tinand cont ca este alta persoana deja pe post?
- ce fel de contract/act aditional imi vor face pentru noua functie avand in vedere ca am deja 8 ani in companie, intrucat nu sunt de acord cu contract pe perioada de proba.

Astept cu interes raspunsul dumneavoastra.
Va multumesc!


-

Eva Badescu
 User  Eva Badescu
a intrebat la 27 Mar. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024