ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Neplata orelor suplimentare


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua. Lucrez la o fabrica de confectii de incaltaminte si de ceva timp sau facut unele disponibilizari.in urma acestui fapt colegii sau schimbat si celelelte colege stau foarte mult peste program.programul este de 8 ore iar noi suntem nevoite sa stam cat stau si ele. Unele nu au neaparat de lucru ci stau doar ca sa aiba ore mai multe sau nu au un mijloc de transport cu care sa plece acasa la aora la care se termina programul.plus ca majinile sunt vechi si se strica iar mecanicul nu vrea sa vina sa le repare pentru ca vrea platit din banii nojtri proprii. Directoarea pleaca acasa devreme si din aceasta cauza fiecare sta cat vrea. As vrea sa stiu ce trebuie sa fac pentru ca stau 13-14 ore la serviciu si nici nu sunt platita. Unde trebuie sa fac plangere? Multumesc.

Anamaria Popovici
 User  Anamaria Popovici
a intrebat la 25 Mar. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Alexandru Lungu
 User Alexandru Lungu
a raspuns userului Ioana Popa la 30 Mar. 2013
sunt un fost angajat al firmei romstrade, noi nu am primit salariile pe ultimele 3-4 luni(de la caz la caz). Personal am lucrat la tronsonul 1 al autostrazi Nadlac-Arad, pe data de 23.11.2012 am fost trmisi pur si simplu acasa fara nici o explicatie. Societatea este in insolvent cum ar trebui sa procedam pentru recuperareadrepturilor banesti?
Pe pagina lor am gasit acest link http://www.romstrade.ro/comunicat.pdf ? va multumesc!
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 29 Mar. 2013
Munca suplimentara se efectueaza la solicitarea angajatorului si cu acordul scris al salariatului. Daca la nivelul unitatii salriatii aleg de la sine putere sa stea peste program in speranta ca vor fi platiti suplimentar, nu se va intampla asa din pacate. Mai ales daca acele ore nu sunt pontate ca ore suplimentare si nici nu s-a semnat acord intre angajati si angajator pentru efectuarea acestor ore.

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024