ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

parasire loc de munca fara preaviz


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna dimineata,
Eu am plecat de la fostul loc de munca in urma cu 2 saptamani (datorita unui conflict) fara insa a-mi da demisia sau a semna vreun alt act de incetare a contractului meu de munca cu fostul angajator. Intrebarea mea este daca fostul angajator poate sa faca ceva pentru a-mi crea probleme pe viitor, sa-mi trimita vreo hartie prin posta acasa, sa-mi incheie contractul de munca cu litera "I" sau mai rau sa ma dea in judecata?
De asemenea, doresc sa va intreb daca un target impus de catre angajator unui angajat (de exemplu pentru ca angajatul sa ia salariul de baza trebuie sa realizeze un target de 20% din incasari fara TVA) acesta trebuie trecut in contractul de munca (sau vreun alt act aditional) pentru a fi considerat legal sau nu conteaza daca este trecut sau nu?

Va multumesc!


Ilinca Gavrilescu
 User  Ilinca Gavrilescu
a intrebat la 14 Iun. 2015
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 14 Iun. 2015
In aceasta situatie angajajatorul va va trimite convocare pentru cercetarea disciplinara prealabila, in urma careia cu siguranta sanctiunea o sa fie incetarea contractului individual de munca in baza art 61 din Codul muncii.
Angajatorul este singurul indreptatit sa stabileasca criteriile in baza carora acorda stimulente, precum si sa aprecieze asupra salariatilor care pot beneficia de acestea in situatia in care in contractul colectiv de munca aplicabil sau in contractul individual de munca nu sunt prevazute dispozitii specifice in acest sens.

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024