ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Plata cu ora


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Nu sunt lamurita in legatura cu orele la plata cu ora. Cadrul didactic are CIM pe perioada nedeterminata, o norma intreaga, pentru care in Revisal este trecut cu salariul respectiv. Anul acesta scolar mai are 7 ore, platite la plata cu ora, peste norma lui intrega. Trebuie sa i se faca un alt CIM pentru cele 7 ore, sau se face un act aditional la CIM incheiat pe perioada nedeterminata, pentru cele 7 ore la plata cu ora?
Daca in Revisal este trecut cu salariul de la norma intrega, cum se trece si cel rezultat din cele 7 ore, sau se face o medie a celor doua castiguri si se trece an Revisal?
In Edusal (programul de salarii ptr. invatamant) cele doua incadrari (o norma antrega si cele 7 ore la plata cu ora) sunt cumulate in statul de personal si sunt trecute la drepturi cuvenite cu o singura suma. Este corect sa trec in Revisal aceasta suma rezultata din statul de personal din Edusal sau trebuie mentionat separat suma rezultata din cele 7 ore la plata cu ora?

Adaugata in: Contract de munca
Doina Canta
 User  Doina Canta
a intrebat la 07 Oct. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Georgeta Ganea
 User Georgeta Ganea
a raspuns la intrebare la 09 Oct. 2012
Faceti un nou contract de munca pentru cele 7 ore. Dumneavoastra aveti deja un contract de munca pentru o norma intreaga. Nu puteti sa faceti act aditional la actualul contract pentru cele 7 ore lucrate peste norma intreaga.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 08 Oct. 2012
Daca este incadrata tot la dvs, atunci se face act aditional la CIM-ul deja existent, in care mentionati numarul de ore adugate cat si noul venit acordat salariatului in functie de aceste core. In Revisal se trece doar ceea ce apare in CIM, nu este stat de plata acest program drept care nu treceti in el ce apare pe stat sau alte variatii ale drepturilor salariale, daca acestea nu au fost in prealabil modificare si in CIM.

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024