ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

revisal


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


buna ziua
am facut o angajare cu cim determinat intre 03.06.2011-07.11.2011,in data de 04.11.2011 am facut act aditional de schimbare din determinat in nedeterminat;in data de 07.06.2012 am facut desfacut contractul si cand am scos raportul din revisal angajatul figureaza cu vechime doar din 07.11.2011 pana in 07.06.2012 ce am gresit si cum se poate reveni dc se mai poate.multumesc.

Ady Fanaru
 User  Ady Fanaru
a intrebat la 08 Iun. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 08 Iun. 2012
Contractul de munca poate fi transformat in contract pe durata nedeterminata, este posibil acest lucru iar programul Revisal o permite.

Problema inteleg ca oricum apare legat de o perioada cuprinsa intre 03.06 - 07.11. 2011. Din punctul meu de vedere este posibil sa fi aparut modificari la preluarea datelor din vechiul in noul Revisal, odata cu intrarea lui in vigoare de la 1.08.2011. Cazuri de acest tip au mai existat. Gresala nu are in niciun caz legatura cu transformarea contractului din determinat in nedeterminat, probabil a fost preluata incomplet informatia si a ramas necorectata. Acum nu prea aveti cum sa modificati data fiind incetarea contractului. Insa dovada vechimii salariatului exista prin CIM si adeverinta de vechime. In evidentele ITM salariatul era deja inregistrat, dupa parerea mea, odata cu transmiterea Revisal versiunea anterioara.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [1]
Georgeta Ganea
 User Georgeta Ganea
a raspuns la intrebare la 08 Iun. 2012
Un contract individual de munca incheiat pe perioada determinata nu poate fi transformat in CIM pe perioada nedeterminata. Practic trebuia sa inceteze de drept la data pentru care a fost incheiat si ulterior trebuia sa faceti un alt contract pe perioada nedeterminata.Inclin sa cred ca acesta este motivul pentru ca nu va prea informatia completa despre salariat. Este tardiv si greu de reparat.
Incercati sa faceti un raport reconstitutiv , separat, in completare, cat salariatul a fost angajat pe perioada 03.06.2011 -07.11.2011.

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024