ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Revisal


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua. Am o mare problemă şi nu stiu ce sa fac. Ma framântă de câteva zile. Am facut o greşeala în revisal, si tocmai că angajata şi-a incetat contractul de muncă şi eu abia am observat. Nu a stat la noi decât din octombrie în martie. Când i-am introdus salariul am calculat şi sporul împreună,pentru ca asa mi sa spus trebuia pus separat nu introdus în salariul. Mai tarziu cand am aflat am corectat la retul dar ei ii era deja incheiat contractul de munca si nu mi-am mai dat seama.Acum mi-a adus să ii completez niste acte pentru că vrea sa intre in somaj.Cand am intrat in revisal sa ii scot raportul am observat ca ii o diferenta de 11 lei. Nu e o suma mare dar e o grseala pe care nu cred ca o mai pot corecta, pentru ca i-am incheiat contractul de munca in martie anul trecut.In revisal salariul este de 186 iar pe stat de 175. Ce sa FAC?Nu mai pot dormi noaptea, ma framana .Ajutati-ma

Anamaria Finna
 User  Anamaria Finna
a intrebat la 29 Ian. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Anamaria Finna
 User Anamaria Finna
a raspuns userului Ioana Popa la 29 Ian. 2013
Problema e ca in revisal e mai mare suma cu 11 lei fata de statul de plata. Chiar nu stiu ce sa fac. Iti multumesc tare mult pentru raspunsul si rabdarea acordata.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 29 Ian. 2013
Ii puteti da si statul de plata pe langa raportul Revisal, acolo apar toate veniturile incasate de angajat is pentru care ati platit contributia catre sistemul de asigurari de somaj. Din pacate nu prea aveti cum sa modificati in Revisal, este mult prea tarziu. Daca in contract este precizat acest spor si i l-ati dat, dar nu este operat in Revisal ca facand parte din salariul de incadare, ci separat, chiar nu este nicio problema. Ea a primit sporul conform statului de plata.

Pe stat pot figura sume mai mari decat cele prevazute in contract pentru ca angajatul poate primit de exemplu bonusuri, prime, care apar pe stat dar nu si in Revisal.

Alte intrebari despre Contract de munca

Expertii nostri
Ioana Popa
violeta Georgescu George Andreescu G Stancu adriana iancu Radu Anton Gratiela Petrescu
TOP RASPUNSURI 2024