ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

REVISAL - data la care produce efecte - modificare functie


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,
Revin si eu cu o problema destul de controversata, si anume data la care produce efecte.
Situatie concreta: avem un angajat caruia i s-a schimbat functia incepand cu data de 1 august. Logic mi s-ar parea ca la inregistrarea in Revisal, data la care produce efecte sa fie 1 august, pentru ca atunci cand dau Raportul pe salariat sa imi genereze interval vechime pe noua functie incepand cu 1 august.
Insa, luata de valul controverselor am introdus la data care produce efecte data operarii in Revisal (7 august), iar acum raportul pe salariat genereaza intervalul de vechime pe noua functie incepand cu 7 august.
Am incercat sa intervin cu corectie, insa nu se rezolva problema, intervalul de vechime apare tot din 07 august, desi la corectie am intodus 01.08. Mentionez ca nu am transmis inca Registrul.
Va rog frumos sa imi spuneti ce ar trebui sa fac in aceasta situatie si cum pot sa corectez data la care produce efecte.
Multumesc!

Urs Sanda
 User  Urs Sanda
a intrebat la 07 Aug. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 07 Aug. 2013
Data de la care se produc efectele este cea incepand cu care se aplica modificarea sau cea mentioanta in act, 1 august in cazul de fata. Este o eroare a programului cand va genereaza raportul pe salariat. Daca va utiati in istoriul contractelor, corectia apare dar nu si in raport. Ce puteti face este ca atunci cand salvati raportul in word sau excel este sa modificati manual. Incercati sa luati legatura si cu seriviciul suport al celor care se ocupa de programul Revisal, gasiti adresa lor pe site-ul inspectiei muncii.

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024