ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Revocare delegare


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua.

Am urmatoarea situatie si nu prea stiu cum sa o gestionez astfel incat actele sa fie necontestabile.
Un salariat al nostru a primit o decizie de delegare pe 60 de zile, intrucat este nevoie de personal intr-un alt punct de lucru al societatii, pe o perioada determinata. Domnul in cauza, primind decizi de delegare, primul lucru pe care l-a facut a fost sa ceara concediu de odihna ( tinand cont ca acesta nu suspenda cim ) el fiind un salariat problema, care ar face orice numai sa nu isi indeplineasca sarcinile trasate ( ba isi ia medicale, ba concediu de odihna, numai sa nu plece unde a fost delegat).
Problema noastra este ca programul de lucru de la punctul de lucru unde este nevoie de el s-a facut acum , tinand cont ca dumnealui se va afla acolo.
Ce pot eu face sa il oblig sa se duca la punctul de lucru unde a fost delegat, intrucat ne da peste cap toata activitatea de acolo in acest mod. Pot eu sa ii anulez decizia de delegare, sa il las in concediu si dupa ce termina concediu sa il deleg iar? In timpul acesta pot delega pe altcineva. Noi avem nevoie de om acolo, nu om care sa stea in concediu la punctul de lucru unde a fost delegat.
Pot eu sa fac asta?


Adaugata in: Contract de munca
Mariana Monica Bia
 User  Mariana Monica Bia
a intrebat la 28 Oct. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 28 Oct. 2013
Puteti proceda si asa cum sugerati, fiind varianta mai simpla. Sau o alta varianta ar fi sa ii refuzati cererea de CO acum, mai ales daca nu exista o programare facuta special pentru aceasta perioada anterior dispunerii delegarii, iar daca refuza in continuare sa ii declansati cercetarea disciplinara pentru ca este abatere refuzul lui cat timp nu exista un motiv intemeiat in spate. Iar referitor la acele medicale luate atunci cand ar trebui de fapt sa isi desfasoare activitatea, legea va permite sa solicitati catre Casa de sanatate o verificare a acestor concedii medicale, daca sunt sau nu acordate legal.

Daca angajatul respectiv nu isi respecta atributiile din fisa postului, la fel, il puteti supune unei cercetari disciplinare si daca se constata vinovatia lui, i se poate dispune concedierea disciplinara.

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024