ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

spor pentru cumul de functii la acelas angajator


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,
As dori sa stiu daca cum este corect sa procedez in cazul urmator: am un angajat care din 2006 are functia de electrician si pe langa aceasta functie prin decize i-a fost dat sa indeplineasca si functia de conducator auto primind un spor de 10% din salariu de baza .Acum se doreste modificare functiei de baza din electrician in conducator auto si a functie secundare de conducator auto in electrician auto. Este corect sa fac act aditional de modificare de functii si acordare in continuare spor pt. cumul de functii ?

Simona Pirvu
 User  Simona Pirvu
a intrebat la 25 Iun. 2017
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Georgeta Ganea
 User Georgeta Ganea
a raspuns la intrebare la 25 Iun. 2017
Se pot incheia doua contracte de munca la acelasi angajator in caz de cumul. Va propun ca la contractul de munca actual sa-i faceti un act aditional de modificare a felului muncii si eventual salariu in baza art 41 din codul muncii iar pentru functia de electrician sa-i incheiati un CIM cu timp partial.Asa se rezolva cel mai corect problema dvs.Aveti in vedere ca total timp pe cele doua contracte sa se incadreze in limita a 12 ore pe zi
Art. 35
(1) Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea.
(2) Fac exceptie de la prevederile alin. (1) situatiile in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024