ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

cum as putea obtine sporuri la salariu?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua. Lucrez intr-un centru de recuperare pentru tineri cu handicap, finantat in totalitate de primaria locala. Suntem 6 specialisti la un numar de 62 persoane cu handicap. Primesc atat eu cat si colegele mele doar salariul mediu pe economie, dar nu beneficiem de nici un spor la salariu (afara de sporul de vechime), cum ar fi sporul de stres sau sporul pentru conditii grele de munca, etc. Va intreb: cum as putea, in baza legii, sa "fortez mana" angajatorului sa beneficiem de aceste sporuri? Va multumesc!

Florin Stefan
 User  Florin Stefan
a intrebat la 21 Sep. 2015
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 22 Sep. 2015
Salarizarea personalului din sectorul bugetar se realizeaza in conformitate cu prevederile Legii 284/2010 privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice. Sporurile care pot fi acordate personalului din sistemul bugetar sunt reglementate in cadrul sectiunii a 3-a - Sporuri. Acestea se pot acorda doar daca au fost negocoiate in contractele colective de munca si acordurile colective de munca, incheiate la nivel de institutii si exista hotarari de consiliu local si hotarari ale consiliilor judetene prin care s-au aprobat contractele colective de munca si acordurile colective si hotararile consiliilor locale prin care s-au aprobat bugetele locale, in care au fost cuprinse sumele necesare pentru acordarea acestor sporuri.


Alte intrebari despre Drepturi salariale

TOP RASPUNSURI 2024