ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Facultate absolvita fara licenta


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Sunt angajat ca si programator, iar in contextul reluarii discutiilor pe tema facultatilor acceptate la scutirea de impozit in domeniul IT, doresc sa intreb daca facultatea terminata fara sustinerea examenului de licenta ma califica pentru conditia aceasta din Ordinul nr. 217/4172/1348/835/2015 privind încadrarea în activitatea de creaţie de programe pentru calculator:
"Art.1.c) deţin o diplomă acordată după finalizarea unei forme de învăţământ superior de lungă durată sau deţin o diplomă acordată după finalizarea ciclului I de studii universitare de licenţă, eliberată de o instituţie de învăţământ superior acreditată, şi prestează efectiv una dintre activităţile prevăzute în anexă;".

Marius Dinu
 User  Marius Dinu
a intrebat la 05 Aug. 2015
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 06 Aug. 2015
Criteriile pentru scutirea de impozitul pe venit de 16% care se acorda angajatilor din IT au fost modificate, din 30 iulie, prin Ordinul MFP 835/2015. Noutatea este ca facilitatea nu mai este conditionata de specializarea absolvita, dar este obligatorie in continuare diploma de licenta.
Ordinul nr. 217/4172/1348/835/2015 privind încadrarea în activitatea de creaţie de programe pentru calculator

Art. 1.
(1) AngajaÅ£ii operatorilor economici care îÅ??i desfÄ??Å??oarÄ?? activitatea pe teritoriul României în conformitate cu legislaÅ£ia în vigoare, al cÄ??ror obiect de activitate include crearea de programe pentru calculator (cod CAEN 5821, 5829, 6201, 6202, 6209), precum Å??i angajaÅ£ii persoanelor juridice române de drept public beneficiazÄ?? de scutirea de impozit pe veniturile din salarii, în conformitate cu prevederile Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificÄ??rile Å??i completÄ??rile ulterioare, dacÄ?? sunt îndeplinite cumulativ urmÄ??toarele condiÅ£ii:
c) deÅ£in o diplomÄ?? acordatÄ?? dupÄ?? finalizarea unei forme de învÄ??Å£Ä??mânt superior de lungÄ?? duratÄ?? sau deÅ£in o diplomÄ?? acordatÄ?? dupÄ?? finalizarea ciclului I de studii universitare de licenÅ£Ä??, eliberatÄ?? de o instituÅ£ie de învÄ??Å£Ä??mânt superior acreditatÄ??, Å??i presteazÄ?? efectiv una dintre activitÄ??Å£ile prevÄ??zute în anexÄ??;


Alte intrebari despre Drepturi salariale

TOP RASPUNSURI 2024