ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

indemnizatie pentru copil


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua. Din cate stim, trebuie un an neintrerupt pentru a beneficia de indemnizatie. Acest an e obligatoriu la ultimul loc de munca sau si la 2,3 locuri de munca dar fara intrerupere?

Gabry Bv
 User  Gabry Bv
a intrebat la 08 Sep. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 10 Sep. 2013
Nu are importanta la cate locuri de munca realizati cele 12 luni anterioare nasterii, conteaza existenta lor, iar in tot acest timp trebuie sa realizati venituri profesionale impozabile sau din activitati agricole ca sa puteti primi indemnziatie. Iar in cazul in care nu sunt 12 luni lucrate dar exista perioade dintre cele listate la art. 2 din OUG 111/2010 ca fiind asimilate stagiului, se poate acorda indemnizatia.

Conditiile de acordare a concediului si indemnizatiei crestere copil le puteti citi si aici http://clublegislatiamuncii.manager.ro/codul-muncii/indemnizatie-pentru-cresterea-copilului-7288.html

La calcularea indemnizatiei crestere copil se vor lua in calcul toate veniturile profesionale din ultimele 12 luni, chiar daca au existat si contracte simultante, dar atat timp cat prezentati adeverinte de venit de la toate.

Alte intrebari despre Drepturi salariale

TOP RASPUNSURI 2024