ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Plata retroactiva a veniturilor in baza contactului de mandat


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


O societatea pe actiuni ,aflata in dificultati financiare , a recurs , de comun acord cu membrii consiliului de administratie (presedinte CA, membrii,cenzor), la suspendarea calcularii ,inregistrarii si platii veniturilor acestora pe o perioada de 3 ani si 2 luni.(nu au fost intocmite state de plata ). In luna decembrie 2014 ,in urma castigarii unui proces ,societatea a incasat o creanta mai veche ,fapt ce-i permite sa achite datoria fata de membrii consiliului de administratie.
Intrebarea mea este cum se vor calcula aceste obligatii ,respectiv se poate face un singur stat de plata si inregistrarea intr-o singura luna a venitului total(cu contributiile actuale) ,sau trebuie intocmite state pt.fiecare luna si depuse declaratii rectificative ? Ce documente trebuie intocmite cu ocazia acestei situatii?

Laura Cazacu
 User  Laura Cazacu
a intrebat la 08 Dec. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 08 Dec. 2014
Se fac state de plata si declaratii rectificative pentru fiecare luna in parte. Parerea mea este ca nu ati procedat corect, ar fi trebuit sa faceti state de plata si declaratiile la momentul respectiv, chiar daca nu se incasau drepturile salariale.Nu stiu ce documente sa intocmiti acum pentru a justifica aceasta situatie, nu stiu nici ce documente au stat la baza suspendartii calcularii veniturilor.

Alte intrebari despre Drepturi salariale

TOP RASPUNSURI 2024