ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

modificare fisa post prin adaugare de sarcini


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna seara,Lucrez la Inspectoratul de Politie Giurgiu ca referent IA- studii medii), la Compartimentul Achizitii . Tot aici lucreaza si un ofiter cu studii superioare . In prezent seful meu mi-a modificat fisa postului printr-o Anexa in care se mentioneaza urmatoarele:"1. Sarcini si indatoriri: saptamanal/ ocazional/ temorar
In cazul absentei celuilalt lucrator din cadrul Comartimentului Marketing Achizitii si/sau la solicitarea sefului nemijlocit intocmeste documentele specifice pentru angajarea cheltuielilor in vederea achizitiei de bunuri si servicii prin cumparare directa, inclusiv ordonantarea cheltuielilor specifice compartimentului A.P.I.I. SI CELOR DE RESORTUL COMUNICATII INFORMATICA."
Activitatea in cadrul compartimentului presupune efectuarea de achizitii pentru urmatoarele structuri de specialitate: AUTO, A.M.P.I.C ( armament, tehnica de lupta), A.P.I.I. ( echipament, cazarmare, alimente-vesela) si COMUNICIATII- INFORMATICA.De la angajare si pana in prezent in fisa postului meu au fost mentionate numai activitati destinate departamentelor AUTO si A.M.P.I.C, restul activitatilor fiind destinate politistilor (ofiter, agent), ulterior numai ofiterului. ( Chiar daca in fapt eu am efectuat toate genurile de activitati inclusiv secretariat).Nu am semnat inca aceasta Anexa la fisa postului si nu am de gand sa o semnez, dorind din partea dvs. in masura posibilitatilor, sfaturi si baza legala cu care sa combat ceea ce se intampla cu mine la locul de munca. Va multumesc.

Mari Moldoveanu
 User  Mari Moldoveanu
a intrebat la 17 Mai. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

3 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Georgeta Ganea
 User Georgeta Ganea
a raspuns userului georgeta ganea la 19 Mai. 2014
In cazul prezentat de dvs ar fi un cumul.
Se mai practica pe timpul concediului de odihna ca un salariat sa tina locul celuluilalt dar fara a se modifica fisa postului.Doar persoana in cauza isi da acordul sa tina locul persoanei plecate in concediu de odihna.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Georgeta Ganea
 User Georgeta Ganea
a raspuns la intrebare la 19 Mai. 2014
Fisa postului nu se poate completa cu sarcini aferente altui post.Cel mult se poate compăleta fisa dvs, cu atrubutii specifice postului care necesita a fi actualizate.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [1]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 19 Mai. 2014
Modificarea fisei postului, a atributiilor din continutul ei, se face numai cu acordul salariatului, iar in sprijinul acestui argument aveti chiar Codul muncii, art. 17. Daca angajatorul insista in continuare pe modificarea fisei si face acest lucru fara sa va dati acordul prin semnarea unui act aditional sau anexa la fisa postului, sesizati ITM.

Alte intrebari despre Fisa postului

TOP RASPUNSURI 2024