ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Agent de munca temporara - punerea la dispozitie se trece in revisal? cum?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua;
Fiind o societate autorizata ca agent de munca temporara ne intereseaza daca in momentul in care am facut contract de munca temporara cu anumiti angajati si ii punem la dispozitia unei societati prin contract de punere la dispozitie daca in momentul plecarii mai trebuie sa completam in Revisal la detasare sau este suficient contractul de punere la dispozitie cu firma respectiva, respectiv contractul de munca temporara cu salariatul.
De asemenea, ne-ar mai interesa daca trebuie, fiind agent de munca temporara, ca numarul de salariati ramasi in tara sa fie egal cu numarul de salariati pusi la dispozitia unei firme din strainatate pentru a le obtine formularul E101.

Adaugata in: Legislatia muncii
Ghircus Ionela
 User  Ghircus Ionela
a intrebat la 27 Feb. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 27 Feb. 2012
Contractul de punere la dispozitie semneaza intre agentia de munca temporara si compania pentru care vor lucra respectivii salariati. Contractul de munca se semneaza intre salariat si agentul de munca temporara. In cuprinsul contractului se stipuleaza locul muncii odata cu angajarea. Daca locul muncii, conform contractului semnat cu salariatul , este in Romania, salariatii urmand a fi detasati in alta tara, atunci se intocmeste o decizie de detasare si se opereaza in Revisal detasarea, urmand ca pe perioada ei contractul salariatului sa fie suspendat. Daca insa ei urmeaza sa lucreze de la bun inceput in strainatate, locul muncii fiind in tara in cauza, atuni se va specifica acest lucru in contract, fara a fi necesara procedura de detasare.

Formularul E101 a fost inlocuit cu formularul A1. Formularul se elibereaza de regula pentru persoanele detasate in strainatate.

Alte intrebari despre Legislatia muncii

TOP RASPUNSURI 2024