ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Care-mi sunt sansele de a-mi recupera banii pe tichete?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua. Va rog din suflet sa ma ajutati si tot odata sa ma sfatuiti in problema ce am sa v o expun...In perioada inceput 2012-2013 am fost angajat la una dintre marile societati a judetului Braila, societatea la acea vreme dadea tichete de masa angajatilor.Din primavara lui 2013 aceste nu au mai fost alocate, insa mie ca si angajat mi-a fost oprit impozit pentru aceste pana la sfarsitul anului 2013 cand am intrat in Concediu De Crestere Copil, aceasta perioada s-a epuizat, eu mi-am reluat activitatea in munca la o alta firma, si dupa aceasta am revenit la vechiul meu angajator ptr a-mi cere drepturile banesti ce mi se cuvin( banii pe acele tichete) acesta a refuzat..., insa dupa doua zile m-a sunat ptr a-mi spune ca pot merge sa ridica banii ce mi-au fost retinuti...Nu m-am prezentat pentru a ridica banii...doresc sa stiu daca angajatorul are obligatia de a-mi restitui acei bani pe tichete...avand in vedere faptul ca ptr acestea a fost retinut impozitul. Mentionez ca am luat legatura cu Inspectoratul Teritorial de Munca Braila...inspectorii ITM mi-au spus ca problema ce o am nu tine de d-lor, ca si institutie.... Multumesc anticipat ptr raspuns.


Horatio Mihaila
 User  Horatio Mihaila
a intrebat la 20 Ian. 2016
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Horatio Mihaila
 User Horatio Mihaila
a raspuns userului adriana iancu la 21 Ian. 2016
Stimata doamna, cu tot repectul..., m-am expus cu acestea...in speranta ca imi puteti intinde o mana de ajutor...doar prin a ma sfatui ce pot face...Nu intelegde ce nu mi-ati da crezare?? In cursul diminetii de astazi am vorbit cu Dl Director Executiv... Stiti ce mi-a spus? ...eu vin dupa 3 ani si cer bonuri...? sa merg ptr a-mi ridica banii din casrie... INSA ACESTI BANI REPREZINTA IMPOZITUL CE MI_A FOST RETINUT IN ACEA PERIOADA. Observ ca toata lumea ridica din umeri cad aude... M a intreb, singura solutie... ramane Instanta??
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 20 Ian. 2016
Daca tichetele nu s-au acordat nu cred ca vi s-a retinut impozit. Mergeti si discutati cu angajatorul sa vedeti despre ce bani este vorba. Nu puteti sa acuzati ca nu vi s-au platit acele sume daca dumneavoastra nu v-ati prezentat pentru ale ridica.

Alte intrebari despre Legislatia muncii

Expertii nostri
violeta Georgescu
George Andreescu Gratiela Petrescu Marius Ion Viviana Serni adriana iancu Ioana Popa
TOP RASPUNSURI 2024