ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Demisie


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua!

Am lucrat in comert fara a semna nimic in afara de protectia muncii. Nu am avut contract de munca, sau cel putin noi nu am semnat nimic, astfel ca a doua zi dupa ultimul salariu mi-am dat demisia. Inainte cu o luna sa plec ne-au facut inventar si acum am aflat ca dupa o luna si ceva au reusit sa-l termine de calculat si ne imputa o suma enorma, nici nu-mi pot inchipui ce urmaresc. Tin sa precizez ca in magazin nu au avut acces doar vanzatoarele ci toti membrii familiei angajatorilor, unde au si lucrat cand una dintre noi a fost bolnava. Tin sa precizez ca atunci cand ne-am angajat nu au facut inventar si nici cand am plecat pentru ca nu au avut timp, iar acum imi spun ca imi vor trimite politia sa ma acuze de furt. Nu stiu cum ma pot apara si ce pot face pentru ca eu cred ca vor sa se razbune pentru ca am plecat fara preaviz.
Ce pot face? Cum ma pot apara impotriva lor? Ei sunt multi si toti cu experienta si cunostinte in lumea comertului, eu sunt singura impotriva lor. Ce pot face?

Adaugata in: Legislatia muncii
Vasilescu Andreea
 User  Vasilescu Andreea
a intrebat la 10 Mai. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 10 Mai. 2013
Daca nu ati semnat nimic atunci mai mult ca sigur nu aveti contract de munca, sau cel putin nu unul legal. Ca atare ati muncit la negru, caz in care nu prea au ce sa va impute si nu prea aveti la ce contract sa va dati demisia, si nici nu se poate discuta despre obligatia dvs. de a sta in preaviz pentru ca nu ati negociat si nu ati semnat pentru unul. Legal nu prea au ce sa va faca, probabil inceraca sa va intimideze. Dvs ii puteti reclama la ITM pentru munca la negru, riscati sa fiti si dvs amendata din pacate dar angajatorul va fi in mod cert sanctionat pentru acest lucru.

Alte intrebari despre Legislatia muncii

TOP RASPUNSURI 2024