ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Detasare director la o unitate de invatamnt privat in alt judet


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Va supun atentiei urmatoarea situatie:
Director unitate de invatamant de stat este solicitat sa fie numit director de o unitate de invatamant privat (care face parte tot din sistemul national de invatamant preuniversitar) .

Directorul in cauza si-a luat concediu fara plata deci si-a suspendat CIM pe un an pe baza rationamentului sa nu-si piarda postul de titular la unitatea respectiva.
Problema a survenit in momentul in care Inspectoratul din judetul respectiv a vrut sa emita decizia de detasare in interesul invatamantului si CIM fiind suspendat nu se putea face detasarea.

Directorul nu a avut toate informatiile necesare si nu si-a dat seama ca numirea in postul de director se face tot prin decizia inspectoratului din judetul respectiv prin detasare in interesul invatamantului , pana la organizarea concursului pentru posturile de conducere chiar daca provenea din alt judet si era numit la o unitate de invatamant privata.

Care este baza legala prin care se reglementeaza detasarea in interesul invatamantului pe postul de director unitate de invatamant de stat sau privata titular intr-un judet si numit in alt judet?


Adaugata in: Legislatia muncii
Ioana Mihai
 User  Ioana Mihai
a intrebat la 06 Mai. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Legislatia muncii

TOP RASPUNSURI 2024