ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Este corect a se stabili si alte atributii decat cele din fisa postului?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,

rugamintea mea este aceea de a ma consilia in legatura cu urmatorul aspect:
lucrez ca functionar public cu statut special si, conform organigramei in cadrul acestei institutii lucreaza ofiteri si agenti. Eu sunt agent si imi desfasor activitatea in cadrul compartimentului Logistica ocupand functia de agent achizitor. Tot in cadrul acestui sector mai lucreaza un alt agent si un ofiter. Eu am o vechime pe acest post de 19 ani, iar ceilalti doi colegi de 13 ani. De aproximativ 4 ani, ofiterul a fost numit prin decizie pe functia de sef serviciu logistica, cu majorarea salariului conform postului ocupat(o diferenta de aproximativ 700 lei), iar atributiile mi-au fost transferate mie, tot prin decizia directorului, dar fara a fi salarizat corespunzator. Nu mi-a fost inmanat nimic, am fost anuntat ?din mers? si chiar daca am mers la director pentru a-i comunica faptul ca nu sunt de acord cu aceasta numire nu a fost schimbata decizia. Cu speranta ca nu va dura mult pana lucrurile vor reveni la normal, timpul a trecut iar acum ofiterul a iesit la pensie, iar eu am ramas cu ?cocoasa?.
Am anuntat directorul ca nu mai sunt de acord sa mai fac nimic din atributiile ce-i revin ofiterului pe achizitii avand in vedere ca eu am continuat sa-mi desfasor in paralel si activitatea mea conform fisei postului si am deranjat foarte tare cu acesta decizie, fiind invitat sa comunic in scris decizia mea. Am fost tentat sa-mi descarc supararea pe moment, dupa care, am anuntat ca astept sa-mi ceara in scris ce pretind ca ar trebui sa fac. Am ales aceasta strategie deoarece intre timp directorul logistica se schimbase si probabil poate pretinde ca nu este responsabil de ce s-a intamplat in trecut legat de numirea mea.

Va rog daca-mi puteti da un sfat cum ar trebui sa procedez v-as fi recunoscator.


Radu Florescu
 User  Radu Florescu
a intrebat la 01 Nov. 2016
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Legislatia muncii

TOP RASPUNSURI 2024