ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

in ce tara traim?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Sunt corecte amenintarile si discriminarile la serviciu din partea unor asa numiti sefi, care nu stiu nici macar alfabetul, ajunsi sefi cum se ajunge in romania de azi, cu pile, bani si relatii? Noi astia, care am dat examene grele ca sa intram la facultati, care suntem burduf de carte dar nu avem acces la sefie ca suntem prea saraci. Ce putem face in tara asta sa ne aparam de acesti care merita tot si un pic mai mult?

Valentin Petrescu
 User  Valentin Petrescu
a intrebat la 13 Oct. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 14 Oct. 2013
Discriminarea si amenintarile la locul de munca nu sunt o atitudine corecta si nici legala, indiferent de statutul persoanei care recurge la ele. Ce puteti face intr-un astfel de caz este sa sesizati ITM, Consiliul de Combatere a Discriminarii si daca tot nu se rezolva sa mergeti in instanta, cu o plangere impotriva angajatorului. Toate acuzatiile insa este indicat sa fie sustinute de dovezi, in instanta, ca sa nu riscati sa pierdeti. E pacat ca se intampla astfel, dar cu interventia autoritatilor se poate rezolva. Sigur, pentru sanatatea dvs. e bine sa luati in calcul si varianta schimbarii locului de munca.

Alte intrebari despre Legislatia muncii

TOP RASPUNSURI 2024