ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Incadrare in COR necorespunzatoare studiilor


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua! Sunt angajata din anul 2015 intr-o companie pe postul de Asistent de farmacie. Mentionez ca sunt asistent de farmacie licentiat (cu studii superioare).
In momentul angajarii, am fost incadrati in COR 321301 (studii medii sau postliceale), eu incadrandu-ma in COR la  226204 (asistent farmacie licentiat). La momentul angajarii, eu nu am fost informata in legatura cu incadrarea mea si nici nu am semnat o declartie pe proprie raspundere precum cac sunt de acord sa fiu incadrata cu studii medii.
Am solicitat o adeverinta care sa ateste vechimea mea in companie, postul ocupat, respectiv nivelul de studuii cu care am fost angajata si asa am descoperit ca nu am fost incadrata corect. Este legat cum au procedat? Pot sa fac ceva in acest sens?

Andreea Bogdan
 User  Andreea Bogdan
a intrebat la 23 Feb. 2022
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Georgeta Ganea
 User Georgeta Ganea
a raspuns la intrebare la 24 Feb. 2022
Va recomand sa vedeti incadrarea daca sunteti pe studii superioare sau medii. Salarizarea ar trebui sa difere. Daca prin CIM dvs ati acceptat un post pentru care nivelul studiilor este de studii medii nu va ramane decat sa renegociati CIM prin act aditional si sa fiti incadrata potrivit studiilor superioare pe care le aveti bineinteles in conditiile in care angajatorul are astfel de posturi vacante si munca pe care o prestati se incadreaza la studii superioare.COR se pune de acord cu functia pe care o aveti

Alte intrebari despre Legislatia muncii

TOP RASPUNSURI 2024