ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Intrebare


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu o informatie: societate cu profil plasare personal; am incheiat in urma cu 2 ani de zile un contract de prestari servicii cu o societate din strainatate in urma caruia am trimis la munca 2 salariati pentru care ulterior am solicitat formularul A1 cu valabilitate maxima 24 de luni. In termen de cateva saptamani formularul va expira si as dori sa stiu in ce conditii se poate solicita prelungirea formularului A1 sau daca sunt nevoit sa aduc salariatii si sa ii plasez in tara? Daca ii voi aduce in tara, dupa cat timp ii pot plasa din nou la clientul din strainatate si implicit sa solicit formularul A1?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.

M Gabriel
 User  M Gabriel
a intrebat la 19 Apr. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 19 Apr. 2012
Formularul A1 se elibereaza de catre Casa de Pensii. Dumneavoastra trebuie sa faceti dovada ca desfasurati activitate sustinuta in tara, chiar si dupa detasarea salariatilor respectivi. Mergeti insa la Casa de pensii si vedeti care sunt documentele necesare pentru obtinerea formularului nou. Lista de documente s-a modificat destul de mult, precum si conditiile de eliberare a formularului. De aceea, opinia mea este ca cel mai bine sa va adresati Casei de pensii pentru obtinerea tuturor informatiilor.

Alte intrebari despre Legislatia muncii

TOP RASPUNSURI 2024