ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Mutarea angajatilor pe punctul de lucru se declara in revisal?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,

Imi puteti spune va rog , daca mutarea angajatilor de pe sediu social pe punctul de lucru se declara in revisal, prin act aditional?si daca in acest caz sediul social si punctul de lucru trebuie sa aiba baza revisal separata cu parola separata?


Multumesc

Elizee Eliza
 User  Elizee Eliza
a intrebat la 05 Mai. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 05 Mai. 2014
Nu, nu se opereaza in Revisal locul muncii in care salariatul isi deruleaza activiatea conform contractului. Daca va uitati in program o sa vedeti ca nu exista aceasta rubrica. Dar modificarea locului muncii se face numai cu acordul salariatului, pe baza unui act aditional semnat de ambele parti, si nu poate fi impusa de angajator. Singurele situatii in care locul muncii poate fi modificat unilateral, dar numai pe o perioada limitata de timp, sunt delegarea, detasarea si protectia salariatului, cf. Codului muncii republicat.

Daca punctul de lucru nu are personalitate juridica proprie, operarea si transmiterea in Revisal poate fi facuta numai daca angajatorul ii deleaga competenta incadrarii in munca a personalului necesar pentru acel punct de lucru. Altfel programul va fi in continuare gestionat de sediul social, cel cu personalitate juridica.

Art. 2 - HG 500/2011
(3) Angajatorii care au infiintat sucursale, agentii, reprezentante sau alte asemenea unitati fara personalitate juridica, carora le-au delegat competenta incadrarii personalului prin incheierea de contracte individuale de munca, pot delega acestora si competenta infiintarii registrului.

Alte intrebari despre Legislatia muncii

TOP RASPUNSURI 2024