ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro


organigrama societate pt. meseriile de executie


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


societatea noastra are cca 100 angajati si 30 meserii.Trebuie sa facem o organigrama cu toate posturile meseriilor?Aceasta trebuie inregistrata la ITM, aceasta organigrama?As dori sa vad si eu un model de cum trebuie sa arate o astfel de organigrama.Ce se intampla in conditiile in care numarul posturilor pe meseriile respective fluctueaza, functie de comenzi?Se face ori de cate ori se schimba numarul posturilor?


Adaugata in: Legislatia muncii
Gabriela Arghir
 User  Gabriela Arghir
a intrebat la 26 Apr. 2017
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Gabriela Arghir
 User Gabriela Arghir
a raspuns userului adriana iancu la 27 Apr. 2017
avem organigrama in societate, pentru departamente si ocupantii sefilor de departamente.Dar,in sectiile de productie, nu avem organigrama, muncitori,strungari,frezori, operatori, lacatusi,sudori,mecanici,etc.Intrucat trebuie sa restructuram un post de mecanic de locomotiva trebuie sa aratam organigrama cu mecanicii de locomotiva inainte si dupa restructurarea unui post d emecanic locomotiva.A vazut cineva vreo organigrama pt. functiile angajatilor direct productivi?
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 26 Apr. 2017
Organigrama nu este un act, ci doar o redare schematica (grafica) in toate detaliile a organizarii, a subordonarii si a legaturilor dintre compartimente din cadrul unei societati.
Structura organizatorica (organigrama) a unei societati comerciale este aprobata de conducerea acesteia, asa incat organul de conducere poate decide atat numarul departamentelor functionale ale societatii, impartirea acestora in structuri mai mici, denumirea lor, precum si numarul posturilor care compun fiecare structura functionala.
Ocuparea unui post depinde de structura organizatorica (organigrama) aprobata de conducerea societatii si de califiacarea fiecarui salariat.

Alte intrebari despre Legislatia muncii