Personal calificat intr-o fabrica de patiserie
ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A
Urmareste
Buna ziua! Am urmatoarea problema: nu stiu cat la suta din totalul personalului angajat intr-o fabrica de patiserie trebuie sa fie calificat. Imi aduc aminte vag ca exista o reglementare in acest sens, dar nu stiu care este. Va rog sa-mi spuneti reglementarea legala care ne obliga sa avem personal calificat.
Multumesc.
Cu stima,
Vesa Cosmina
Buna ziua! Am urmatoarea problema: nu stiu cat la suta din totalul personalului angajat intr-o fabrica de patiserie trebuie sa fie calificat. Imi aduc aminte vag ca exista o reglementare in acest sens, dar nu stiu care este. Va rog sa-mi spuneti reglementarea legala care ne obliga sa avem personal calificat.
Multumesc.
Cu stima,
Vesa Cosmina
Adaugata in:
User Cosmina Mezei
a intrebat la 10 Feb. 2015
a intrebat la 10 Feb. 2015
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro
pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!
Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro
pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!
Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!
1 raspunsuri
Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 10 Feb. 2015
a raspuns la intrebare la 10 Feb. 2015
Nu puteti sa faceti angajarea lipsa unei calificari in domeniul respectiv. In codul COR este clar stablit nivelul de studii si calificarea necesara.
Dumneavoastra va referiti la ordinul presedintelui Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), intrat in vigoare luna iunie 2013 pentru modificarea normelor metodologice pentru functionarea hotelurilor si agentiilor de turism prin care hotelurile sunt obligate sa angajeze personal calificat la bucatarie, restaurante, baruri si receptie in proportie de 100%.
Dumneavoastra va referiti la ordinul presedintelui Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), intrat in vigoare luna iunie 2013 pentru modificarea normelor metodologice pentru functionarea hotelurilor si agentiilor de turism prin care hotelurile sunt obligate sa angajeze personal calificat la bucatarie, restaurante, baruri si receptie in proportie de 100%.