ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Revenire la munca din concediu crestere copil la o firma in insolventa


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna seara! Ma aflu in cic iar pe 18 -07-2014 trebuie sa revin la munca. Firma la care am lucrat si-a inchis punctual de lucru(BUCURESTI( ,firma aflandu-se in procedurile de insolventa din 26.06.2014.Am facut cerere de revenire la munca din data de 19.06.2014 la care nu mi-a raspuns nimeni .Am luat legatura telefonic cu administratorul firmei spunandu-mi sa ma prezint in ziua respectiva inceperii muncii la sediul firmei in Pitesti.Am inteles ca pana in prezent nu au numit un admin judiciar.Este posibil ca postul meu de munca sa fie transferat pe Pitesti, iar eu sunt obligata sa merg acolo la munca, mentionand ca domiciliez in Bucuresti unde am si lucrat .Daca nu ma prezint pot fii sanctionata?! pe motiv ca legea prevede ca angajata sa se reintoarca la acelasi post lucru anterior cic?Cum pot rezolva legal aceasta problema? Va multumesc!


Silvia Popescu
 User  Silvia Popescu
a intrebat la 10 Iul. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 11 Iul. 2014
Rugamintea ar fi sa nu mai reportati aceleasi probleme la care primiti deja raspuns. Repet ceea ce v-am spus deja: cat timp angajatorul nu se afla in reorganizare judiciara, faliment sau dizolvare nu va poate inceta contractul de munca.

Iar in completare: transferul salariatului de la o locatie la alta nu exista, nu se poate face fara acordul salariatului cat timp nu vorbim de o delegare/ detasarea sau modificarea locului muncii pentru protejarea salariatului, masuri posibile cand contractul nu este suspendat.

Depuneti o plangere la ITM sau mergeti in instanta de judecata.

Alte intrebari despre Legislatia muncii

TOP RASPUNSURI 2024