ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Revenire la serviciu din CCC mai devreme


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua.
In perioada septembrie 2012-19 iunie 2014 normal ma aflam in concediu crestere copil, optand pentru o perioada de doi ani de concediu, insa am decis sa revin mai devreme la serviciu. Am revenit la serviciu incepand cu data de 01.10.2013, varsta copilului fiind de 1 an si 3 luni. Am lucrat la DGASPC sector 1 si am solicitat la cerere transferul la DGASPC Mehedinti, actualmente lucrand la Mehedinti din data in care am revenit din concediu crestere copil. As dori sa stiu daca vreau sa revin din nou in concediu crestere copil pana la implinirea varstei de doi ani a copilului se poate si daca se poate as dori sa stiu in ce conditii( cum trebuie sa procedez, ce pasi trebuie sa urmez, daca beneficiez de aceeasi indemnizatie creste copil ce mi s-a stabilit). Va mentionez ca am depus si dosarul de stimulent in urma cu cateva zile.
Va multumesc!

Madalina Oprea
 User  Madalina Oprea
a intrebat la 22 Oct. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 22 Oct. 2013
Da, se poate face acest lucru pe baza unei cereri adresate angajatorului similara cu cea prin care ati solicitat initial acordarea CIC. Apoi instiintati institutia platitoare si solicitati reluarea platii, cu dovada de suspendare a CIM eliberata de angajator. Indemnizatia este aceeasi, nu alta. Pentru ca dvs ati suspendar CIC deja acordat, nu cereti un CIC nou ci reluarea celui anterior suspendat.

Daca reintrati in CIC, stimulentul se suspenda, deci nu veti putea primi cele doua drepturi simultan. Veti primi stimulentul doar pentru perioada in care ati fost la lucru, pana la reluarea CIC.

Alte intrebari despre Legislatia muncii

TOP RASPUNSURI 2024