ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

se poate face ceva?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


buna ziua,
am intrat in somaj incepand cu ianuarie 2011 prin iulie am gasit ceva de munca la patiseria dolces" bucuresti apartinand sc patcof trade srl ca patiser pe o perioada de 3 luni " de proba" perioada in care mi s a suspendat somajul urmand ca la sfarsitul perioadei sa mi se faca angajarea sau sa mi reiau somajul fiind repatizata de ajofm prahova acolo avand domiciliul in buletin la sf. perioadei, mi s-a prelungit contractul cu inca trei luni, pana in decembrie 2011 si dupa semnarea contractului, adica pe 1 noiembrie, patronul ne-a spus mai multor angajati ca" nu mai are nevoie de noi si sa ne luam lucrurile si sa plecam" semnand desfacerea contractului de munca cu acordul partilor in acest fel iata-ma si fara munca si cu somajul pierdut. tin sa va spun ca contractele de munca erau pe 4 ore iar programul de lucru este de la 6 la 21adica de 15 ore pe zi si doar 5% dintre angajati au calificare restul fiind manipulanti marfa, iar comportamentul patroanei fata de angajati este unul greu de descris in cuvinte.
se poate face o sesisare in acest sens inspectoratului teritorial de munca pentru un eventual control la firma sc patcof trade srl cu punctul de lucru in bucuresti, sos. pantelimon nr. 356 bl 1 parter sectorul 2.?

Adaugata in: Legislatia muncii
Mariana-simona Tronaru
 User  Mariana-simona Tronaru
a intrebat la 21 Nov. 2011
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 23 Nov. 2011
Puteti sesiza ITM in cazul in care considerati ca nu vi s-au respectat drepturile. Comportamentul patroanei poate fi verificati si supus anchetei daca in urma controlului ITM ceilalti angajati vor declara in mod real care sunt problemele cu care se confrunta. Insa in situatia in care ati fost de acord sa semnati acordul partilor, va fi foarte greu, poate chiar imposibil sa dovediti ca angajatorul v-a fortat mana sa semnati aceasta incetare.

Alte intrebari despre Legislatia muncii

Expertii nostri
Ioana Popa
adriana iancu violeta Georgescu G Stancu Radu Anton Viviana Serni Gratiela Petrescu
TOP RASPUNSURI 2024