ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Cum pot face doua suspendari succesive


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua.
Recent am intalnit o problema cu un angajat.Acesta a cerut concediu fara plata pentru perioada 01.08-08.08.2014 .In ziua in care eu i am dat incetat suspendarea pentru activarea contractului de munca adica 11.08 acesta mi-a comunicat ca nu poate veni si ar dori o prelungire a concediului fara plata pana pe 19.08.
Eu am inregistrat suspendarea 01.08-08.08 si incetarea cu 11.08.Intrebarea este in continuare ce ar trebui sa fac.Am incercat sa introduc in Revisal o noua suspendarea incepand cu 11.08 dar nu o accepta.Daca il suspend pentru perioada 12.08-19.08 ce se va intampla cu ziua de 11.08?Imi va ramane activa,ca fiind zi lucratoare?Iar decizia mea pentru noua suspendare ce data si ce perioada ar trebui sa cuprinda.
Va multumesc anticipat.
Aspet raspunsul dumneavoastra.

Sandu Andreea
 User  Sandu Andreea
a intrebat la 17 Sep. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 17 Sep. 2014
In aplicatia tehnica a registrului de evidenta a salariatilor nu exista posibilitatea prelungirii suspendarii contractului individual de munca, asadar operatiunile pe care le puteti face sunt urmatoarele:
-incetarea suspendarii initiale cu data de 08.08.2012 si inregistrarea unei noi suspendari a CIM incepand cu data de 11.08.2014.
Conform HG 500/2011,art 3lit.h perioada si cauzele de suspendare a contractului individual de munca, cu exceptia cazurilor de suspendare in baza certificatelor medicale se inregistrea in Revisal in baza art 4,al.1, lit.c)elementele prevazute la art. 3 alin. (2) lit. h) se inregistreaza ?n registru in termen de maximum 20 de zile lucratoare de la data suspendarii.

Alte intrebari despre Resurse umane

TOP RASPUNSURI 2024