ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Se poate decizie de incetare CIM in aceeasi zi cu decizia de incetare suspendare


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua!
Unui angajat i se aproba concediu fara plata o zi in data de 11.07.2014 (vineri). Luni 14.07.2014 se transmite revisal cu suspendarea CIM si intre timp angajatul vine sa depuna cerere de incetare cu 55 b) si i se aproba. Luni 14.07.2014 se poate opera in revisal:
1. Inceperea suspendarii
2. Incetarea suspendarii (reluarea activitatii)
3. Incetarea CIM
Sau se sare peste pasul 2, pentru ca de fapt, el nu mai isi reia activitatea? Se poate opera pasul 1 si pasul 3 in aceeasi zi, prin transmiterea a 2 revisale consecutive? Am gresit ca nu am mai trimis revisal si pentru pasul 2, care nu mai mi s-a parut concludent in acest caz? Fiind in termenul de 20 zile lucratoare , pot trimite maine (15.07.2014) revisal pentru pasul 2, sau gresesc avand in vedere ca deja am trimis revisal cu incetarea?
Va multumesc!

Veve Mihaela
 User  Veve Mihaela
a intrebat la 14 Iul. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 14 Iul. 2014
Daca suspendarea este doar pentru data de 14.07 atunci nu aveti de ce sa operati in Revisal si suspendare, caci nu va mai fi cazul. Cat timp el solicita incetarea cu aceasta data atunci nu va mai figura si in CFP in aceeasi zi. Dar daca acest concediu incepe in data de 11.07 atunci va trebui operat in Revisal, aceasta fiind prima zi de CFP, cu data de sfarsit si a incetarii suspendarii in data de 14, aceeasi data in care operati si incetarea.

Dat fiind faptul ca deja ati transmis incetarea, ca sa puteti opera perioade omise ar trebui sa anulati incetarea,operati suspendarea, apoi operati din nou incetarea. Inainte de a transmite catre ITM Revisal trimiteti si o adresa scrisa in care sa le comunicati erorile aparute.

Alte intrebari despre Resurse umane

TOP RASPUNSURI 2024