ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Se pot angaja persoane in baza diplomelor obtinute in Spania


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua
In urma unui interviu organizat la societatea noastra, s-a admis pentru angajare o persoana care are calificare in baza unei diplome eliberate in Spania. Ce este de facut pentru echivalarea acesteia in tara noastra, si daca avem posibilitatea legala sa o angajam in baza acestei diplome de calificare?

Elisabeta Gros
 User  Elisabeta Gros
a intrebat la 12 Nov. 2015
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 13 Nov. 2015
Centrul National de Recunoastere si Echivalare a Diplomelor Obtinute in Strainatate, infiintat prin Hotararea Guvernului nr.49 din 29.01.1999 ( este sprijinit in activitatea sa de un Consiliul National de Echivalare a Diplomelor -CNED), stabileste criteriile de recunoastere si echivalare a diplomelor in domeniul preuniversitar, universitar si postuniversitar, recunoaste si propune CNED spre echivalare nivelul, profilul si specializarea diplomelor de studii obtinute in strainatate.
Orice solicitare de recunoastere a unui act de studii obtinut in strainatate se adreseaza, in scris, la CNRED care decide, pe baza datelor furnizate de solicitant si a celor furnizate de centrele similare din alte tari, daca recunoaste, cu sprijinul CNED, diploma sau actul de studii prezentat si stabileste conditiile de echivalare.


Alte intrebari despre Resurse umane

TOP RASPUNSURI 2024